loader image
PixelPanda.dk ApS | +45 42 33 63 98 | info@pixelpanda.dk | CVR: 39647672 

← TILBAGE TIL ALLE ARTIKLERNE

 DIGITALE REJSER MED PIXELPAnda.dk aps

Ny hjemmeside til den mest aktive hundeklub i Danmark

27. januar 2023 

1. Ny hjemmeside til den mest aktive hundeklub i Danmark

PixelPanda.dk ApS har revolutioneret den digitale tilstedeværelse for Dansk Breton klub. - med Vi har nemlig bygget en ny indholdsrig og brugervenlig hjemmeside til danmarks nok mest aktive hundeklub

Kerneindholdet for den nye hjemmeside er gjort nemt tilgængeligt. Indholdet er splittet op i landeområder i Danmark. Ved hjælp af navngivning for en hovedkategori kaldet 'Aktivitetsgrupper'. Herunder har vi opdelt artiklerne i områder 'Nordjylland', 'Midtjylland', 'Sydjylland & Fyn' samt 'Sjælland'.

2. Opdeling af indhold for overskuelighed

DBK_Sjaelland_
Dansk Breton Klub - Aktivitetsgrupper

3. Strukturering og sektionsopdeling (Avl & Hvalpe)

Et baggrunds billede i headeren skaber liv og action på siden. Herefter opdelte vi header og indhold med en rød bjælke indeholdende vigtig information. Målet er at få skabt en naturlig og enkel måde at fremvise indhold og billeder på. Se selv indholdet på Dansk Breton Klub's hjemmeside →

Dansk Breton Klub - Avl & Hvalpe
Dansk Breton Klub - Avl & Hvalpe

4. Sponsorater er det nye sort for Dansk Breton Klub's medlemmer

Dansk Breton Klub har igennem tiden opbygget mange gode samarbejder med folk i netværket som driver forretning ved siden af deres daglige gøremål. Det har resulteret i nogle ret skarpe tilbud og medlemsfordele for de nuværende medlemmer i Dansk Breton Klub.

Vi valgte første at opdele hovedindholdet på siderne ved hjælp af en fulvidde - skærmslider. Dette lavede et naturligt brud i designet. Herefter opbyggede vi sponsorat-sektionen via. en 3 kolonne-opsætning. Hvert logo linker til en hjemmeside for den respektive forretning. På disse sider har medlemmerne af Dansk Breton Klub mulighed for at indløse rabatkoder, som giver nogle fordelagtige rabatter.

PixelPanda.dk ApS giver bretonklubbens medlemmer rabatkoden: DBK10. Denne kan indløses ved ekstrakøb når kunden har benyttet sig af special tilbuddet for en kennel hjemmeside til kun 299,- om måneden. Se mere på https://pixelpanda.dk/saml-selv/.

Via en rød firkant er det muligt for de besøgende på https://breton.dk/
at anmode om at få et sponsorat på hjemmesiden. Kravene for optagelse er bla. at man giver nogle særlige fordele til medlemmerne i DBK.

Smut selv ind forbi Dansk Breton Klub's hjemmeside for at checke deres nye digitale profil ud. Den virker selvfølgelig på alle skærmstørrelser. Skulle der imod forventning være noget utilset, send da venligst et screenshot til info@pixelpanda.dk.

Atlando Esports
Dagtilbud Skovby Stjær Logo
Sweatclean Webshop
Balance People logo
Dansk Breton Klub
Fløng Esport logo

visuelle identiteter som vi har samarbejdet med 

+45 42 33 63 98 / kontakt@pixelpanda.dk

SKAL din forretning boostes
grafisk & teknisk?

TILBUD PÅ DIGITALT PRODUKT → 

Med en visuel identitet lavet af PixelPanda.dk ApS kan din virksomhed med garanti få et stærkere brand image & skille sig ud fra mængden. Det unikke ved netop din virksomhed formår vi at visualisere på en kreativ & enkel måde. Skal vi bygge kreativt sammen?

TIlmeld nyhedsbrev

Nyheder og updates omkring digitale medier.
*Der kan forventes 1stk. mail pr. måned.

pixelpanda.dk aps
© Alle rettigheder forbeholdt | PixelPanda.dk ApS
 +45 4233 6398 | info@pixelpanda.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram