loader image
PixelPanda.dk ApS | +45 42 33 63 98 | info@pixelpanda.dk | CVR: 39647672 

her er et overblik over alle sider på pixelpanda.dk

PIXELPANDA.DK APS ER SPECIALISTER I WORDPRESS WEBUDVIKLING.
VI SPISER SKRÆDDERSYEDE HJEMMESIDER OG WEBSHOPS TIL MORGENMAD.
NOGLE SPØRGSMÅL:

FORSIDE
Hos PixelPanda.dk ApS tilbyder vi skræddersyede hjemmesider og webshops udviklet i WordPress. Her på siden kan du få et overblik over, hvad vi helt præcis kan tilbyde dig samt hvem vi er som virksomhed. Som noget helt nyt kan vi nu tilbyde vores kunder at sammensætte deres helt egen produktpakke online ved at gøre brug af saml-selv-løsningen.
CASES
Her finder du et udpluk af vores tidligere projekter, som vi har arbejdet på i tæt samarbejde med kunden. På siden er projekterne opdelt i kategorierne hjemmeside, webshop, grafisk design. Tryk ind på sider og faner da du kan blive inspireret. Der er mulighed for at kontakte Andreas hvis du har nogle spørgsmål. Under hver case kan du se hvilken produktpakke som løsningen består af. Dette giver dig et bedre indblik over hvad vi kan tilbyde, specielt hvis du vælger at gøre brug af saml-selv-løsningen.
SAML SELV
Hos PixelPanda.dk ApS sidder vi altid klar til at hjælpe dig og din virksomhed med enten hjemmeside, webshop eller grafisk design. Vi kommer meget gerne ud til dig og tager en snak omkring dit kommende projekt. Du finder vores kontakt oplysninger her på siden. På denne sidde har du også mulighed for at danne dig et overblik over hvilke løsninger som vi kan tilbyde dig.
OM OS
PixelPanda.dk ApS er et digitalt design studio som er beliggende i nærheden af Aarhus. Her elsker vi at værne om vores kunder og tilbyde dem skræddersyede hjemmesider, webshops og grafisk design. PixelPanda.dk ApS har eksisteret siden 2016 og har allerede i dag kunder i det meste af Danmark.
FORRETNINGSBETINGELSER
På denne side kan du læs om vores regler og vilkår samt rammerne for projektet. På siden finder du også en uddybende forklaring af processen for projektforløbet, samt hvilke forpligtelser vi som virksomhed har og hvilke kunden har. Gennemgå disse sider for at få et mere dybdegående indblik i alle facetter af samarbejdet med PixelPanda.dk ApS. 
Vores produkter sigter efter brugervenlighed & smukt design. 
PRIVATLIVSPOLITIK
På denne side kan du læse mere om vores cookie- og persondatapolitik og blive klogere på, hvordan vi indsamler og behandlinger dine data. Opbevaring af vores kunders data tager vi meget seriøst. Kunder som har hjemmesider og webshops ved os er også sikret i form af løbende backup af deres digitale løsninger. Vi har forståelse for vigtigheden af kundens digitale produkt og går derfor aldrig på kompromis med sikkerheden.

Mere om Pixelpanda.dk ApS

Atlando Esports
Dagtilbud Skovby Stjær Logo
Sweatclean Webshop
Balance People logo
Dansk Breton Klub
Fløng Esport logo

visuelle identiteter som vi har samarbejdet med 

+45 42 33 63 98 / kontakt@pixelpanda.dk

SKAL din forretning boostes
grafisk & teknisk?

TILBUD PÅ DIGITALT PRODUKT → 

Med en visuel identitet lavet af PixelPanda.dk ApS kan din virksomhed med garanti få et stærkere brand image & skille sig ud fra mængden. Det unikke ved netop din virksomhed formår vi at visualisere på en kreativ & enkel måde. Skal vi bygge kreativt sammen?

TIlmeld nyhedsbrev

Nyheder og updates omkring digitale medier.
*Der kan forventes 1stk. mail pr. måned.

pixelpanda.dk aps
© Alle rettigheder forbeholdt | PixelPanda.dk ApS
 +45 4233 6398 | info@pixelpanda.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram