loader image
PixelPanda.dk ApS | +45 42 33 63 98 | info@pixelpanda.dk | CVR: 39647672 

← TILBAGE TIL ALLE ARTIKLERNE

 DIGITALE REJSER MED PIXELPAnda.dk aps

Hvad er relationsmarkedsføring?

28. januar 2023 

1. Hvad er relations markedsføring?

Overordnet set er relationsmarkedsføring strategierne for hvordan en virksomhed bygger dybdegående relationer med deres kunder, leverandører og interessenter. Det er blevet bevist at længerevarende relationer skaber mersalg både i forhold til B2B og B2C. Ligeledes vil et succesfuldt relations-samarbejde strække sig over mange år og virksomheden vil bygge ikke bare en forretning men en forretningsmæssig symbiose som kan være yderst rentabel for alle parter involveret. Dét at mestre skabelse af en meningsfuld relation både internt og eksternt.

Hvorfor er relationsmarkedsføring svaret på en succesfuldt forretningsstrategi i det 21 århundrede? Fordi relationer aldrig har været mere vigtige. Vi har aldrig været mere fraværende og emotionelt distancerede som mennesker. For mange går det hele går op i tal, algoritmer, omsætning og omkostningsstrukturer. Derfor skal vi have nærværet tilbage fordi vi hungrer efter dybdegående relationer og fordi vi ser at de firmaer som implementerer dette succesfuldt, har stærkere værdimæssige og mere rentable virksomheder på den lange bane.

2. Nye kunder / opbyggelse af eksisterende
relationer

Kan man ikke bare finde en ny kunde fremfor at holde på de samme kunder? Jo, men det er dyrt at finde nye. Det koster dyrt i marketingsomkostninger, det koster tid og kræver hårdt arbejde. som du kunne have undgået hvis du arbejdede smartere og var bedre til at fastholde dine kunder. Det er egentlig ikke så meget et spørgsmål om HVORFOR i skal implementere relations markedsføring. Men mere et spørgsmål til jer selv om, hvorfor bruger i ikke relations-markedsføring allerede?

3. En opsummering på
hvad relationsmarkeds
føring er

Relationsmarkedsføring er en strategi, der er udarbejdet til at tiltrække og fastholde loyale kunder. Der fokuseres mindre på at gennemføre et enkelt salg og mere på det samlede billede og dertil hørende teknikker for at opmuntre til brandloyalitet og gentagne forretninger?

Atlando Esports
Dagtilbud Skovby Stjær Logo
Sweatclean Webshop
Balance People logo
Dansk Breton Klub
Fløng Esport logo

visuelle identiteter som vi har samarbejdet med 

+45 42 33 63 98 / kontakt@pixelpanda.dk

SKAL din forretning boostes
grafisk & teknisk?

TILBUD PÅ DIGITALT PRODUKT → 

Med en visuel identitet lavet af PixelPanda.dk ApS kan din virksomhed med garanti få et stærkere brand image & skille sig ud fra mængden. Det unikke ved netop din virksomhed formår vi at visualisere på en kreativ & enkel måde. Skal vi bygge kreativt sammen?

TIlmeld nyhedsbrev

Nyheder og updates omkring digitale medier.
*Der kan forventes 1stk. mail pr. måned.

pixelpanda.dk aps
© Alle rettigheder forbeholdt | PixelPanda.dk ApS
 +45 4233 6398 | info@pixelpanda.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram