loader image
PixelPanda.dk ApS | +45 42 33 63 98 | info@pixelpanda.dk | CVR: 39647672 
pixelpanda.dk aps

↩ Tilbage til simpel forespørgsel

SAML SELV ™ UDVIDET

1Kerneprodukter
2Tilvalg
3Oplysninger
Prisen for Hjemmeside, Webshop & Hosting er månedligt, betalt årligt forud i d.kr. eks. moms

Muligheden for at bygge selv

SAML SELV ™ værktøjet giver dig her muligheden for at skræddersy din helt egen pakke. Hvis du eksempelvis allerede har en hjemmeside, men ønsker bedre hosting eller et nyt smukt logo? Ingen problem ved PixelPanda.dk ApS kan vi hjælpe dig i netop din situation. Vi har forståelse for hvor vigtigt det er for jeres forretning at alt det digitale er opdateret.

Et stort udvalg af tilkøb

Her er der også mulighed for at sammensætte en special pakke som eksempelvis webshop & special løsninger som social medie integrationer, SSL certifikat, Adwords, SEO mm. Tøv ikke med at tage kontakt til os lige meget hvor skør din idé måtte synes. Vi har kompetencerne til at føre idéen ud i den digitale sfære.

360° studio

Vi har at hjulpet  iværksættere, foreninger & B2B virksomheder. Ved at booste deres brand image, opnår de en øget salgs-konvertering. Vi yder også optimering & support på eksisterende løsninger i WordPress. Ét design studio til alt din forretning har behov for digitalt. Vi kalder det 360° markedsføring. Vi er specialister i alle former for online markedsføring & kan tilbyde det store produktsortiment til den målbevidste kunde.

Atlando Esports
Dagtilbud Skovby Stjær Logo
sweatclean logo
Balance People logo
Dansk Breton Klub

visuelle identiteter som vi har samarbejdet med 

LÆS om kundernes oplevelse

Med en visuel identitet lavet af PixelPanda.dk ApS kan du med garanti få et stærkere brand image og skille dig udfra mængden. Det unikke ved netop din virksomhed formår vi at visualisere på en kreativ og enkel måde. Skal vi bygge kreativt sammen?

pixelpanda.dk aps
© Alle rettigheder forbeholdt | PixelPanda.dk ApS
+45 4233 6398 | info@pixelpanda.dk
magic-wanddatabaselicense linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram