WordPress Design+
De seneste cases
& projekter

Sprout World WordPress WebshopSprout World: WordPress WooCommerce webshop & mobil responsivitet

Responsivt WordPress design og mobil optimering var nøgleordene på dette projekt. Optimering af billeder og plugins for hurtigere loading tider. Grundet alt for mange plugins, tunge billeder og videoer var siden blevet meget langsom. Vi lavede optimering på mange tusind billeder for at øge hastigheden for at læse siden. Vi testede plugins og dem som ikke virkede blev fjernet.

Vi opbyggede en helt ny billedbank indeholdende både videoer og billeder. Loading tiden fra gammel til ny billedbank, øgede vi med over 50%. Sidst men ikke desto mindre gik vi hele websiden igennem ved at teste alle elementer på bla. iPad og iPhone. Derefter optimerede vi de fejlslagne elementer og funktioner for en øget brugervenlighed.

René Vella WordPress SiteRené Vella: Freelance grafisk designer, web, print & iOS

Personlig freelance portfolio til René Vella, opbygget efter alle kunstens regler. Responsiv optimering til alle enheder. SEO & hastighedsoptimering, samt komplet re-brand + blog opbygning.
Alle blogindlæg har en parallax header for maksimalt visuelt output. Yoast Seo plugin er installeret for bedre keyword håndtering og læsbarhed.

Siden er lavet i WordPress i sammenhæng med Visual Builder plugin, som gør at den nemt og let at opdatere porteføljen så snart der kommer nye afsluttede cases. Derudover tager WordPress automatisk backup af data der uploades til Google drev. Sidst men ikke mindst trackes alt trafik med Google Analytics.

Dennis Vella WordPress SiteDennis Vella: Musiker, komponist, sanger & sangskriver

Vi har hjulpet Dennis Vella med at opbygge en helt ny One-Page WordPress hjemmeside. Vi har lavet et organisk og minimalistisk design i sammenspil med hans EP & single cover. Billederne er blevet taget i naturskønne omgivelser og bebyggelse for at skabe en kontrast imellem både det bløde samt lidt mere rå look.

Logoet er repræsenteret i toppen af siden, ved scroll ned af på siden forsvinder det for ikke at overskygge det minimalistiske layout. Billederne, typografien og det sparsomme knap – layout taler sit klare tydelige sprog, derigennem opfordres der til at høre/købe musikken for at få den fulde oplevelse/indlevelse i Dennis’ verden.

Irene's Værelser WordPress SiteIrene’s Værelser: Udlejning, overnatning & ophold på Samsø

Siden fik en stor mængde trafik via mobile enheder. Målet var at opnå den bedst mulige brugervenlighed på alle skærmstørrelser, for at udnytte den mobile trafik bedst muligt. Resultatet er en responsiv one-page WordPress side, som er keyword optimeret til at ligge på side 1. i google når der søges indenfor relevante termer om overnatning på Samsø.

Grafisk set har vi lavet en simpel og anvendelig side med et udtryk af hygge og varme. Siden har et billede slide-show og en beskrivelse for hvert værelse som der tilbydes overnatning på. Neders på siden finder man yderligere information om ophold, samt et Grafisk designet kort over Samsø og lokationen for Irene’s Værelser.

Atlando Esports WordPress SiteAtlando Esports: CSGO, teamledelse & tuneringer

Fuld hjemmeside opbygning med branding og logo inkluderet. Hele siden er lavet i WordPress CMS og har responsivt layout for maksimal udnyttelse af brugerfladen. Siden er partner med Gamers Apparel som leverer spillertrøjer mm. Siden har både nyheder og blogindlæg integreret så at alle medlemmer kan holde sig opdateret og fokusere på kampen forude.

Det visuelle udtryk er et øget fokus på store billeder og grafiske elementer, med mulighed for at dykke ned i indholdet på siden hvis man har interesse i at komme bag kulisserne. Store headings for hver side er integreret grafisk med baggrunden for hver side,for at give et storslået udtryk der overrasker og inspirere.

EyeGalore WordPress WebshopEye Galore: WordPress webshop for skønhedsprodukter & kosmetik

Online butikken kørte tidligere under WiiX hjemmeside domæner, der begrænsede måden som man kunne administrere siden på. Dette løste vi ved at konvertere hele siden til WordPress hvorefter vi designede en helt ny webshop, med nyt logo og indhold.
Udtrykket er blevet modernistisk og enkelt.

Resultatet blev en responsiv WooCommerce WordPress webshop, hvor designet er blevet holdt i et clean og enkelt look. Hele siden er optimeret med mobil design som hovedfokus. Brugervenligheden er øget betragteligt, med målet om at øge konverteringerne fra den trafik som siden modtager.

Danske Fragtmænd Mobile Web AppDanske Fragtmænd: Pakkesporings iOS web applikation

Smartphone web applikation til håndtering og tracking af pakke lokation. Web applikationen fungerer som et hjælpeværktøj for pakkecentralerne, der nemt og hurtigt kan spore de pakker som de har ansvaret for.

Designet er optimeret til yderste niveaue for at øge brugervenligheden og effektiviteten af funktionerne maksimalt. Der er et højt fokus i designet på at brugeren skal bruge så få skærmtryk som muligt for at få vist de informationer som der ønskes.

Dennis Vella Logo

Dennis Vella: Logo

Logo’et til Dennis Vella Music, lavet i forbindelse med WordPress projektet. Guitaren var et vigtigt element at få indarbejdet i dette logo på den mest naturlige måde. Resultatet er et tidsløst og ikonisk deisgn.

Atlando Logo

Atlando: Logo

Logo’et til Atlando Esports, lavet i forbindelse med WordPress projektet. Et aggresivt og skarpt udtryk er nøgleordene bag dette logo. Esport afspejler sig i skarpe reflekser og hurtighed. Dette udtrykker logoet.

Dennis Vella Logo

Dennis Vella: Logo

Logo’et til Dennis Vella Music, lavet i forbindelse med WordPress projektet. Guitaren var et vigtigt element at få indarbejdet i dette logo på den mest naturlige måde. Resultatet er et tidsløst og ikonisk deisgn.

Atlando Logo

Atlando: Logo

Logo’et til Atlando Esports, lavet i forbindelse med WordPress projektet. Et aggresivt og skarpt udtryk er nøgleordene bag dette logo. Esport afspejler sig i skarpe reflekser og hurtighed.
Dette udtrykker logoet.

Dennis Vella EP Cover

Dennis Vella: EP Cover

EP Coveret til Dennis Vella Music, lavet i forbindelse med WordPress projektet.
Kunsten er overrakt af Jørn Henrik Olsen. Det færdige udtryk beskrevet med hans egne ord. “Enkel, klar & og stærk i udtrykket.”

Dennis Vella EP Cover

Dennis Vella: EP Cover

EP Coveret til Dennis Vella Music, lavet i forbindelse med WordPress projektet.
Kunsten er overrakt af Jørn Henrik Olsen. Det færdige udtryk beskrevet med hans egne ord. “Enkel, klar & og stærk i udtrykket.”

Kunder
Som vi har samarbejdet med

Har du et digitalt ønske?
Så kan vi hjælpe

Mangler du en ny digital platform eller optimering af den gamle?

Du er meget velkommen til at kontakte os på info@pixelpanda.dk
Vi vender tilbage indenfor 24 timer.