WordPress design
Udvalgte cases og projekter

Sprout World: WordPress WooCommerce webshop

Sprout World: WordPress WooCommerce webshop & mobil responsivitet
Responsivt WordPress design og mobil optimering var nøgleordene på dette projekt. Optimering af billeder og plugins for hurtigere loading tider. Grundet alt for mange plugins, tunge billeder og videoer var siden blevet meget langsom. Vi lavede optimering på mange tusind billeder for at øge hastigheden for at læse siden.

Vi opbyggede en helt ny billedbank indeholdende både videoer og billeder. Loading tiden fra gammel til ny billedbank, øgede vi med over 50%. Sidst men ikke desto mindre gik vi hele websiden igennem ved at teste alle elementer på bla. iPad og iPhone. Derefter optimerede vi de fejlslagne elementer og funktioner for en øget brugervenlighed.

Dennis Vella: Musiker, komponist, sanger & sangskriver

Dennis Vella: Musiker, komponist, sanger & sangskriver
Vi har hjulpet Dennis Vella med at opbygge en helt ny One-Page WordPress hjemmeside. Vi har lavet et organisk og minimalistisk design i sammenspil med hans EP & single cover. Billederne er blevet taget i naturskønne omgivelser og bebyggelse for at skabe en kontrast imellem både det bløde samt lidt mere rå look.

Ved scroll ned af på siden forsvinder logoet for ikke at overskygge det minimalistiske layout. Billederne, typografien og det sparsomme knap – layout taler sit klare tydelige sprog, derigennem opfordres der til at høre/købe musikken for at få den fulde oplevelse/indlevelse i Dennis’ verden.

René Vella: Freelance grafisk designer, web, print & iOS

René Vella: Freelance grafisk designer, web, print & iOS
Personlig freelance portfolio til René Vella, opbygget efter alle kunstens regler. Responsiv optimering til alle enheder. SEO & hastighedsoptimering, samt komplet re-brand + blog opbygning. Alle blogindlæg har en parallax header for maksimalt visuelt output. Yoast Seo plugin er installeret for bedre keyword håndtering og læsbarhed.

Siden er lavet i WordPress i sammenhæng med Visual Builder plugin, som gør at den nemt og let at opdatere porteføljen så snart der kommer nye afsluttede cases. Derudover tager WordPress automatisk backup af data der uploades til Google drev. Sidst men ikke mindst trackes alt trafik med Google Analytics.

Eye Galore: WordPress webshop for skønhedsprodukter

Eye Galore: WordPress webshop for skønhedsprodukter

Online butikken kørte tidligere under WiiX hjemmeside domæner, der begrænsede måden som man kunne administrere siden på. Dette løste vi ved at konvertere hele siden til WordPress hvorefter vi designede en helt ny webshop, med nyt logo og indhold. Udtrykket er blevet modernistisk og enkelt.

Resultatet blev en responsiv WooCommerce WordPress webshop, hvor designet er blevet holdt i et clean og enkelt look. Hele siden er optimeret med mobil design som hovedfokus. Brugervenligheden er øget betragteligt, med målet om at øge konverteringerne fra den trafik som siden modtager.

iOS design
Logo design og print design

Danske Fragtmænd iOS app


Smartphone web applikation til håndtering og tracking af pakke lokation. Web applikationen fungerer som et hjælpeværktøj for pakkecentralerne, der nemt og hurtigt kan spore de pakker som de har ansvaret for.
Designet er optimeret til yderste niveaue for at øge brugervenligheden og effektiviteten af funktionerne maksimalt. Der er et højt fokus i designet på at brugeren skal bruge så få skærmtryk som muligt.

Atlando: Logo


Logo’et til Atlando Esports, lavet i forbindelse med WordPress projektet. Et aggresivt og skarpt udtryk er nøgleordene bag dette logo. Esport afspejler sig i skarpe reflekser og hurtighed. Dette udtrykker logoet.

Dennis Vella: Logo


Logo’et til Dennis Vella Music, lavet i forbindelse med WordPress projektet. Guitaren var et vigtigt element at få indarbejdet i dette logo på den mest naturlige måde. Resultatet er et tidsløst og ikonisk deisgn.

Dennis Vella: EP Cover

DV_BLUE-2
EP Coveret til Dennis Vella Music, lavet i forbindelse med WordPress projektet. Kunsten er overrakt af Jørn Henrik Olsen. Det færdige udtryk beskrevet med hans egne ord. “Enkel, klar & og stærk i udtrykket.”

Vi har lavet
Digitale løsninger for disse kunder

Har du et digitalt ønske
Så kan vi hjælpe dig

Mangler du en ny digital platform eller optimering af den gamle?

Du er meget velkommen til at kontakte os på info@pixelpanda.dk
Vi vender tilbage indenfor 24 timer.