WordPress design
Udvalgte cases og projekter

Milovic Consulting: WordPress Blog
og inspirations side

Milovic Consulting: WordPress blog & inspirations side

Vi har haft et særdeles godt samarbejde med Suzana Milovic på dette projekt. Begge parter har været igennem flere forretnings udfordringer undervejs og det har været meget positivt at være med til at designe et helt nyt brand fra bunden og op igennem fremragende kommunikation og forståelse.

Sprout World: WordPress WooCommerce webshop

Sprout World: WordPress WooCommerce webshop & mobil responsivitet
Responsivt WordPress design og mobil optimering var nøgleordene på dette projekt. En stor del af opgaven bestod i optimering af billeder og plugins, resultatet blev at siden loadede 5 sekunder hurtigere, hvilket er meget fra en mobil 3G forbindelse. Vi opbyggede en helt ny billedbank.

Eye Galore: WordPress webshop for skønhedsprodukter

Eye Galore: WordPress webshop for skønhedsprodukter

Online butikken kørte tidligere under WiiX hjemmeside domæner, der begrænsede måden som man kunne administrere siden på. Dette løste vi ved at konvertere hele siden til WordPress hvorefter vi designede en helt ny webshop, med nyt logo og indhold. Udtrykket er blevet modernistisk og enkelt.

iOS design
Logo design og print design

Danske Fragtmænd iOS app


Smartphone web applikation til håndtering og tracking af pakke lokation. Web applikationen fungerer som et hjælpeværktøj for pakkecentralerne, der nemt og hurtigt kan spore de pakker som de har ansvaret for. Designet er optimeret til yderste niveaue for at øge brugervenligheden og effektiviteten af funktionerne maksimalt.

Atlando: Logo


Logo’et til Atlando Esports, lavet i forbindelse med WordPress projektet. Et aggresivt og skarpt udtryk er nøgleordene bag dette logo. Esport afspejler sig i skarpe reflekser og hurtighed.

Dennis Vella: Logo


Logo’et til Dennis Vella Music, lavet i forbindelse med WordPress projektet. Guitaren var et vigtigt element at få indarbejdet i dette logo på den mest naturlige måde. Resultatet er et tidsløst og ikonisk deisgn.

Dennis Vella: EP Cover

DV_BLUE-2
EP Coveret til Dennis Vella Music, lavet i forbindelse med WordPress projektet. Kunsten er overrakt af Jørn Henrik Olsen. Det færdige udtryk beskrevet med hans egne ord. “Enkel, klar & og stærk i udtrykket.”

Vi har lavet
Digitale løsninger for disse kunder

Har du et digitalt ønske
Så kan vi hjælpe dig

Mangler du en ny digital platform eller optimering af den gamle?

Du er meget velkommen til at kontakte os på info@pixelpanda.dk
Vi vender tilbage indenfor 24 timer.