PixelPanda.dk ApS | +45 42 33 63 98 | info@pixelpanda.dk | CVR: 39647672 

her er et overblik over alle sider på pixelpanda.dk

PIXEL PANDA ER SPECIALISTER I WORDPRESS WEBUDVIKLING.
VI SPISER SKRÆDDERSYEDE HJEMMESIDER OG WEBSHOPS TIL MORGENMAD.
NOGLE SPØRGSMÅL:

Forside

Hos Pixel Panda tilbyder vi skræddersyede hjemmesider og webshops udviklet i WordPress. Her på siden kan du få et overblik over, hvad vi helt præcis kan tilbyde dig samt hvem vi er som virksomhed. Som noget helt nyt kan vi nu tilbyde vores kunder at sammensætte deres helt egen produktpakke online ved at gøre brug af saml-selv-løsningen.

 

Cases

Her finder du et udpluk af vores tidligere projekter, som vi har arbejdet på i tæt samarbejde med kunden. På siden er projekterne opdelt i kategorierne hjemmeside, webshop, grafisk design. Tryk ind på sider og faner da du kan blive inspireret. Der er mulighed for at kontakte Andreas hvis du har nogle spørgsmål. Under hver case kan du se hvilken produktpakke som løsningen består af. Dette giver dig et bedre indblik over hvad vi kan tilbyde, specielt hvis du vælger at gøre brug af saml-selv-løsningen.

 

Kontakt

Hos Pixel Panda sidder vi altid klar til at hjælpe dig og din virksomhed med enten hjemmeside, webshop eller grafisk design. Vi kommer meget gerne ud til dig og tager en snak omkring dit kommende projekt. Du finder vores kontaktoplysninger her på siden. På denne sidde har du også mulighed for at danne dig et overblik over hvilke løsninger som vi kan tilbyde dig.

 

Forretningsbetingelser

På denne side kan du læs om vores regler og vilkår samt rammerne for projektet. På siden finder du også en uddybende forklaring af processen for projektforløbet, samt hvilke forpligtelser vi som virksomhed har og hvilke kunden har. Gennemgå disse sider for at få et mere dybdegående indblik i alle facetter af samarbejdet med Pixel Panda. 

Om os

Pixel Panda er et digitalt design studio som er beliggende i nærheden af Aarhus. Her elsker vi at værne om vores kunder og tilbyde dem skræddersyede hjemmesider, webshops og grafisk design. Pixel Panda har eksisteret siden 2016 og har allerede i dag kunder i det meste af Danmark.

 

Blog

På vores blog, vil du løbende blive holdt opdateret på design trends i webdesign, online markedsføring og tutorials til din forretning. Bloggen er for den nysgerrige kunde som er interesseret i at vide mere omkring hvad vi vi interesserer os for. På bloggen har vores kunder mulighed for at blive klogere på hvordan de kan få endnu mere succes med deres nye hjemmeside fremadrettet.

 

Privatlivspolitik

På denne side kan du læse mere om vores cookie- og persondatapolitik og blive klogere på, hvordan vi indsamler og behandlinger dine data. Opbevaring af vores kunders data tager vi meget seriøst. Kunder som har hjemmesider og webshops ved os er også sikret i form af løbende backup af deres digitale løsninger. Vi har forståelse for vigtigheden af kundens digitale produkt og går derfor aldrig på kompromis med sikkerheden.

Mere om Pixelpanda.dk ApS

Dagtilbud Skovby Stjær Logo
sweatclean logo
Balance People Grafik

visuelle identiteter som vi har samarbejdet med 

+45 42 33 63 98 / kontakt@pixelpanda.dk

hør mere om hvordan 
vi kan booste din forretning
grafisk og teknisk

SAMMENSÆT SKRÆDDERSYET LØSNING ONLINE

Med en visuel identitet lavet af PixelPanda.dk ApS kan du med garanti få et stærkere brand image og skille dig udfra mængden. Det unikke ved netop din virksomhed formår vi at visualisere på en kreativ og enkel måde.

  • Balance People Grafik
  • Dagtilbud Skovby Stjær Logo
  • Milovic Consulting Bomærke
pixelpanda_inc_logo
© Alle rettigheder forbeholdt | PixelPanda.dk ApS - +45 4233 6398
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram