Vi er Pixel Panda IVS
Dit digitale design studio

Pixel Panda IVS er et digitalt design studio som er specialiseret i WordPress udvikling. Rygraden af vores løsninger er udvikling og design af digitale platforme, som kan vises på alle skærmstørrelser.

Vores mission er at skabe vedvarende relationer igennem: Høj kvalitet, kundeservice, flexibilitet og gennemsigtighed i virksomheden, til bæredygtige priser.

Vi forstår vores kunder og deres branche fordi vi har udviklet hjemmesider inden for blandt andet: Turistbranchen, Kosmetik, Musik, Bæredygtighed mm.

“Imens du som kunde fokuserer på at udføre dine daglige opgaver, så arbejder vi på at gøre din virksomhed og dit brand endnu mere synligt”

René Vella
Pixel Panda IVS

Vi har 6 digitale løsninger

Vi kan skabe en visuel identitet til din virksomhed som gør at du skiller dig ud fra mængden.
Baseret på din forretningsstrategi, er vi eksperter i at brande eller re-brande dig til at få en unik placering på markedet.

Teamet
Bag Pixel Panda IVS

På baggrund af vores samlede erfaring på 12 år indenfor multimedie branchen, har vi valgt at opstarte Pixel Panda IVS.

Vi har i årenes løb, hovedsagelig arbejdet med hjemmeside projekter fordi vi brænder for den digitale markedsføring og de muligheder som følger med teknologien.

Vores speciale er responsive WordPress hjemmesider og digital branding igennem de sociale medier.

Projekter

Kunder

Erfaring (år)

ANDREAS
BÆCH-LAURSEN 

Partner & Marketing Manager

Marketing Management | 2012

Baggrund

Uddannet indenfor salg og marketing, har været praktikant hos et af verdens største reklamebureauer, hvor han både fik fornøjelsen af at arbejde sammen med, Bosch, Pepsi, Gaggenau, Shanghai Fashion week mm.

Han har igennem en årrække arbejdet mest med salg/marketing hvor han har opnået yderst tilfredsstillende resultater, samt fået indsigt i branchen for online medier.

Udover det, har han en god sans for hvordan man visuelt og funktionelt får det hele til at spille, og er dermed den perfekte sparrings partner.

Færdigheder

Marketing
SoMe
Visualisering
Kundeservice

RENÈ VELLA

Partner & Lead Creative

PBA Visuel Kom. | 2013

Baggrund

René startede ud med basal Adobe Photoshop redigering og senere udvidet sine kompetencer inden for Adobe Illustrator og Adobe InDesign.

Han har altid haft en forkærlighed for iOS design, hvor han blandt andet har designet web-apps til Danske Fragmænd, DBU og Oister.

Senest har han arbejdet med WordPress hjemmesider og print design og har tillært sig kompetencer inden for digital markedsføring. Han vægter god kommunikation meget højt og tror på at man skaber de bedste produkter igennem teamwork.

Færdigheder

Web Design
Kommunikation
WordPress
Print Design

Vi kan opfylde
Dit digitale ønske

Mangler du en ny digital platform eller optimering af den gamle?

Du er meget velkommen til at kontakte os på info@pixelpanda.dk
Vi vender tilbage indenfor 24 timer.