Hjemmeside Design Samt Optimering

Hovedformålet med denne opgave var optimering af Sprout Worlds hjemmeside.
Grundet alt for mange plugins, tunge billeder og videoer var siden blevet meget langsom. Vi lavede optimering på mange tusind billeder for at øge hastigheden for at læse siden. Vi testede plugins og dem som ikke virkede blev fjernet.
%
Da Sprout Worlds side er multi sproget, lavede vi meget korrektur og tekstskrivning. Grafik elementer blev også tilrettet så det passede til det aktuelle sprog for den givende side.

Vi opbyggede en helt ny billede-bank indeholdene både videoer og billeder. Loadingtiden fra gammel til ny billede-bank, øgede vi med over 50%.

Sidst men ikke desto mindre, gennemgik vi hele siden ved at teste alle elementer på bla. iPad og iPhone. Derefter optimerede vi de fejlslagne elementer og funktioner for en øget brugervenlighed.

Sprout World - WordPress optimering

Print design case

Sprout World havde på dette tidspunkt et patnerskab med Johan By Bulow Lakrids.
Vi lavede dette visuelle slide, der skulle oplyse om samarbejdet imellem virksomhederne.

Derudover lavede vi redigering og optimering af Sprout World’s cases, samt tryksager til Copenhagen Open 2017.


 

Responsivt WordPress design og mobil optimering var nøgleordene på dette projekt. Optimering af billeder og plugins for hurtigere loading tider. Grundet alt for mange plugins, tunge billeder og videoer var siden blevet meget langsom. Vi lavede optimering på mange tusind billeder for at øge hastigheden for at læse siden. Vi testede plugins og dem som ikke virkede blev fjernet.

Vi opbyggede en helt ny billedbank indeholdende både videoer og billeder. Loading tiden fra gammel til ny billedbank, øgede vi med over 50%. Sidst men ikke desto mindre gik vi hele websiden igennem ved at teste alle elementer på bla. iPad og iPhone. Derefter optimerede vi de fejlslagne elementer og funktioner for en øget brugervenlighed.

Tags: Print / Responsive / Webshop / WooCommerce / WordPress