Eye Galore: Skønhedsprodukter & kosmetik

Skønheds Webshop i WordPress WooCommerce

Denne online webshop kørte tidligere under WiiX hjemmeside domæne, der begrænsede måden som man kunne administrere siden på. Dette løste vi ved at konvertere hele siden til WordPress hvorefter vi designede en helt ny webshop, med nyt logo og indhold. Udtrykket er blevet modernistisk og enkelt.

Resultatet blev en responsiv WooCommerce WordPress webshop, hvor designet er blevet holdt i et clean og enkelt look.

Hele siden er optimeret med mobil design som hovedfokus. Brugervenligheden er øget betragteligt, med målet om at øge konverteringerne fra den trafik som siden modtager.

Sidst men ikke desto mindre, gennemgik vi hele siden ved at teste alle elementer på bla. iPad og iPhone. Derefter optimerede vi de fejlslagne elementer og funktioner for en øget brugervenlighed.

EyeGalore logo’et

Vi lavede et logo der var mere raffineret og moderne i udtrykket.
Det har et udtryk af tidsløshed i sig, samt nogle skarpe linjer.

Typografien en Libre Baskerville, en serif font med et klassisk udtryk der står pænt til formen med de skarpe linjer.


 

Online butikken kørte tidligere under WiiX hjemmeside domæner, der begrænsede måden som man kunne administrere siden på. Dette løste vi ved at konvertere hele siden til WordPress hvorefter vi designede en helt ny webshop, med nyt logo og indhold.
Udtrykket er blevet modernistisk og enkelt.

Resultatet blev en responsiv WooCommerce WordPress webshop, hvor designet er blevet holdt i et clean og enkelt look. Hele siden er optimeret med mobil design som hovedfokus. Brugervenligheden er øget betragteligt, med målet om at øge konverteringerne fra den trafik som siden modtager.

Tags: Design / Print / Webshop / WooCommerce / WordPress