PixelPanda.dk ApS | +45 42 33 63 98 | info@pixelpanda.dk | CVR: 39647672 

WEBDESIGN - WEBSHOP UDVIKLING - LOGO DESIGN - PRINT DESIGN

vælg Case TYPE

WEBDESIGN side 1
WEBDESIGN side 2
WEBSHOP UDVIKLING
LOGO DESIGN
PRINT DESIGN

hjemmeside design

Hjemmeside cases ved Pixel Panda bliver altid håndlavet efter den enkelte kundes ønske og behov.  
Den færdige løsning har til mål at afspejle kundens forretning og samtidig gøre det nemt for brugeren at benytte produktet.  

WEBSTEDET OPTIMERES

Når hjemmesiden er lagt online er der mangle muligheder for at optimere den på flere forskellige fronter. En god start er at påbegynde AdWords annoncering for at blive eksponeret til markedet. Google Analytics kan med fordel linkes til AdWords for at give en større indsigt i brugerens adfærd på hjemmesiden. Udfra adfærden har man mulighed for at optimere hjemmesiden mere målrettet.

Online markedsføring

Efter at man har optimeret sit websted udfra brugeradfærden er det oplagt at udvælge 1-3 sociale kanaler til at nå sine kunder med. En oplagt strategi er at udarbejde en content marketing strategi som bygger på at levere blogindlæg i en høj kvalitet som deles på de sociale kanaler man har udvalgt.

Trafik til webstedet øges

Hvis man er dygtig til at nå sin målgruppe ved hjælp af solid content marketing på de sociale kanaler og samtidig har held med sin AdWords kampagne så er der rigtig gode chancer for at man får nye kunder i butikken. SEO er også en meget vigtig del til at nå målene om øget relevant hjemmeside trafik og konvertering til salg.

skal din virksomed være vores næste case?

Dagtilbud Skovby Stjær Logo
Host City Bomærke
sweatclean logo
Balance People Grafik
Milovic Consulting Bomærke

visuelle identiteter som vi har samarbejdet med 

+45 42 33 63 98 / kontakt@pixelpanda.dk

hør mere om hvordan 
vi kan booste din forretning
grafisk og teknisk

SAMMENSÆT SKRÆDDERSYET LØSNING ONLINE

Med en visuel identitet lavet af PixelPanda.dk ApS kan du med garanti få et stærkere brand image og skille dig udfra mængden. Det unikke ved netop din virksomhed formår vi at visualisere på en kreativ og enkel måde.

  • Balance People Grafik
  • logo_dagtilbud skovby stjaer
  • milovic_consukting_webdesign_logo
pixelpanda_inc_logo
© ALLE RETTIGHEDER FORBEHOLDT. 
2016–2021 - PIxelpanda.dk ApS
hello world!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram